Halle Berry a purtat cea mai scurtă rochie cu putință. A întors toate privirile la o petrecere de Oscar!

În vârstă de 51 de ani, Halle Berry a marcat o apariție excepțională cu ocazia Oscarurilor. Deși nu a fost prezentă pe covorul roșu de la Teatrul Dolby din Los Angeles și nici măcar la ceremonie, această Bond Girl sexy a strălucit la petrecerea organizată după Oscaruri.

A purtat cea mai scurtă rochie de la eveniment.

Halle a făcut ravagii la evenimentul organizat de Vanity Fair care a reunit o mulțime de nume celebre, de la modele, la cântărețe și actrițe de Oscar. A ales să-și pună trupul tonifiat în evidență cu ajutorul unei rochii ilegal de scurtă. Și ea câștigătoarea unei statuete aurii în 2002, diva cu trupul ciocolatiu a arătat fantastic într-o ținută care i-a lăsat la vedere picioarele lungi și tonifiate, fără imperfecțiuni.

A scos artileria grea din garderobă pentru acest eveniment, rochia mini, cu crăpătură pe picior, cu decolteu, o creație dintr-un material ușor transparent, toate caracteristicile care aveau să o ajute să îi dea pe spate pe invitați. Știe ea cum să-și facă apariție și nu o dă în bară cu alegerile extrem de sexy. Deși are 51 de ani, Halle este fericita posesoare a unui trup fără cusur.

Arată formidabil la 51 de ani.

Ca niciodată, actrița a apelat la toate trucurile pentru a se face remarcată, iar decolteul adânc nu a lipsit din peisaj. Când s-a întors cu spatele, a lăsat la vedere un decupaj adânc și o fustă care abia îi acoperea posteriorul. A riscat și a câștigat într-o creație mini de la Zuhair Murad, iar sandalele cu toc cui, într-o nuanță de roz pal, au completat perfect această ținută.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA