Halle Berry, de la viața în adăpostul pentru oamenii străzii, la milionară în dolari

O știm, este o actriță frumoasă, celebră la Hollywood, talentată și extrem de bogată. 70 de milioane de dolari averea deținută de frumoasa Halle Berry în prezent, are case luxoase, haine de la branduri celebre și mașini scumpe, însă viața sa nu a fost întotdeauna atât de ofertantă din punct de vedere material. A fost săracă lipită pământului la începuturile sale și chiar a fost nevoită să trăiască, pentru o perioadă, într-un adăpost pentru oamenii străzii, în New York.

Halle Berry vorbește despre viața ei de la început de carieră, pe vremea când nu era nici faimoasă și nici bogată. Cea mai grea perioadă a cea în care a locuit într-un adăpost al oamenilor fără casă, când doar visa la o carieră în actorie. Actrița în vârstă de 50 de ani a mărturisit că se afla într-o situația în care nu aveau un acoperiș deasupra capului, iar mama sa refuza să îi împrumute bani, lăsând-o  să se descurce de una singură. Într-un interviu recent acordat revistei PEOPLE, Halle a spus: „A fost dur. Am sunat-o pe mama mea și am rugat-o să-mi trimită niște bani, iar ea a refuzat, fapt care a dus la o ruptură de un an între noi. Acum, probabil că este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-a făcut pentru mine. Mi-a spus: dacă vrei să ajungi acolo, atunci trebuie să muncești.”

Deși singură, ambiția și perseverența au împins-o pe culmile succesului, iar renunțarea nu a fost o opțiune pentru ea:  „Viața la adăpost a fost scurtă, până când mi-am dat seama că am nevoie de o slujbă. Apoi m-am angajat la un bar”. Actrița născută în Cleveland, Ohio, și crescută doar  de mamă, a declarat că acele zile au fost extrem de stresante, dau au forțat-o să-și depășească limitele și să devină competitivă. Iar această experiență a făcut-o să devină mult mai puternică și mai stăpână pe sine, ceea ce a și ajutat-o să facă față cu zâmbetul pe buze celor trei căsătorii eșuate.

Foto: Arhiva OK
											


INAPOI LA PRIMA PAGINA