Halle Berry este însărcinată a treia oară?

Prezența actriței de 50 de ani la un eveniment de la Hollywood, sâmbătă noapte, a stârnit adevărate controverse. După ce a pozat la panoul evenimnetului, toți cei prezenți au crezut că Halle Berry e însărcinată.

Halle Berry e însărcinată?

Are doi copii, din două relații anterioare, nicio relație amoroasă în prezent, dar în ultimele 48 de ore s-a vorbit numai despre cum și-a refăcut viața actrița hollywoodiană și cum se pregătește să devină mamă a treia oară, la 50 de ani. Dar de unde au pornit zvonurile?

De la apariția pe covorul roșu al evenimentului Chrysalis Butterfly Ball, de sâmbătă noapte, a actriței. Aceasta a sosit îmbrăcată într-o rochie de paiete argintii, ce aparținea brandului Gosia Baczynska, care nu a flatat-o deloc. Ba dimpotrivă!

Rochia i-a pus în evidență burta proeminentă

Rochia mulată a lăsat să se vadă burtica proeminentă, ceea ce a dus la formarea zvonurilor despre o posibilă sarcină. Mai mult de atât, actrița a dat curs acestor speculații, pozând cu mâinile în jurul burții sale, asemenea oricărei viitoare mămici.

O rochie care nu i-a flatat silueta

Din fericire, câteva ore mai târziu, Halle a lămurit lucrurile, postând pe contul ei de Instagram o fotografie sexy, care era însoțită de o explicație pentru cele întâmplate anterior. ”O femeie nu poate mânca liniștită o friptură și o porție de cartofi prăjiți?”, a fost mesajul sincer pe care actrița l-a transmis în mediul virtual.

A negat zvonurile apărute

Așadar, nu, nu este vorba de o sarcină, ci de o masă copioasă, pe care actrița a luat-o chiar înainte de a defila pe covorul roșu și a poza la panoul evenimentului Chrysalis Butterfly Ball, ce a avut loc sâmbătă seară, în Los Angeles.

Ea și cei doi copii ai ei

Halle are, într-adevăr, doi copii: o fetiță în vârstă de 9 ani, pe nume Nahla Aubry, provenită din relația cu modelul Gabriel Aubry, și un băiețel în vârstă de trei ani, pe nume Maceo Martinez, rezultat din mariajul cu Olivier Martinez. În prezent, Halle Berry e divorțată.

foto: Getty Images / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA