Halle Berry, fără lenjerie intimă! Actrița a făcut show pe covorul roșu!

De când e o femeie singură, Halle Berry nu contenește în a face valuri cu ținutele sale revelatoare. Încrezătoare în propriile atuuri, și foooarte sexy, Halle Berry a pășit pe covorul roșu al unui eveniment recent într-un dintre cele mai revelatoare rochii îmbrăcate de ea vreodată!

La o ceremonie de premiere din Pasadena, Los Angeles

Halle Berry știe cum să atragă atenția și cum să epateze, fiind o veterană a covorul roșu! Luni, actrița de 51 de ani a fost prezentă la cea de-a 49-a ediție a evenimentului NAACP Image Awards, din Pasadena, iar ținuta ei a întors toate privirile celor din jur.

Asta, pentru că actrița a purtat o rochie transparentă, care a lăsat la vedere detalii incitante. Se pare că starul hollywoodian ”și-a uitat” lenjeria intimă acasă, rochia dezvăluindu-i părțile intime, spre stupefierea, dar și încântarea – am zice noi – celor din jur.

Cu un croi fluid, flatant pentru silueta ca trasă prin inel a actriței, dar și-n nuanțe complimentare, rochia de seară, din dantelă, semnată de designerul Reem Acra, a fost alegerea perfectă pentru Halle Berry. E inutil să spunem că actrița a fost în centrul atenției ori că rochia i-a venit mănușă. Nu-i așa?

foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA