Halle Berry se iubește cu acest cântăreț? Nimeni n-ar fi bănuit!

De când s-a despărțit de Olivier Martinez, bărbatul cu care un băiețel, Halle Berry și-a ținut ascunsă viața amoroasă. Mulți au crezut că s-a împăcat cu Olivier, în timp ce alții s-au gândit că aceasta nu mai vrea, pur și simplu, să audă de bărbați după trei mariaje eșuate și alte relații dezamăgitoare.

Halle Berry pare să aibă o nouă relație

Ei bine, adevărul e undeva la mijloc. O vreme, actrița a stat singură, încercând să-și dea seama ce e mai bine pentru ea și cei doi copii ai ei, însă acum pare dispusă s-o ia de la capăt, și să mai învârtă o dată din roata iubirii.

Actrița a fost surprinsă, zilele trecute, luând masa cu un bărbat cunoscut de la Hollywood, cu care se crede că are o relație amoroasă. E vorba despre producătorul muzical Alex Da Kid (34), cu care a fost văzută de mai multe ori, și care pare să-i fi picat cu tron actriței hollywoodiene în vârstă de 50 de ani.

Desigur, informația este neconfirmată, actrița încercând cu disperare să țină totul secret. Chiar și la plecarea din restaurant, Halle a preferat să plece separat, pentru a evita surprinderea lor împreună. Totuși, unii angajați ai restaurantului au declarat că relația dintre ei nu era una tipică, de amiciție, ci părea una amoroasă, cei doi flirtând tot timpul.

Alex Da Kid. Să fie el noul iubit al lui Halle Berry?

Rămâne de văzut, așadar, dacă aceste zvonuri se adeveresc!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA