Halle Berry și Olivier Martinez, ultimatum pentru divorț! Ce decizie vor lua?

Foarte posibil, după cum pare situația. Vestea divorțului a venit ca un șoc pentru fanii actriței, neașteptându-se la asta după doi ani de căsnicie. Cei doi anunțaseră despărțirea în octombrie, dar la aproape un an de atunci, cei doi încă nu știu sigur dacă vor sau nu să fie soț și soție. Un reprezentant al tribunalului le-a oferit o notificare finală pentru a lua o decizie.

Aici în martie, la 5 luni de la anunțul divorțului
Aici în martie, la 5 luni de la anunțul divorțului

Unele surse apropiate vedetelor de 50 de ani cred că cei doi au șanse mari de împăcare. “Ea nu e convinsă că vrea să se separe legal. Cred că poate Olivier se va schimba, mai ales la capitolul crizelor de furie, iar dacă reușește, crede că mariajul lor poate funcționa”. Ce-i drept, ieșirile violente ale actorului francez sunt cunoscute publicului, inclusiv bătaia cu fostul iubit al actriței, Gabriel Aubry, care are și o fetiță, Nahla (8), cu Halle. De asemenea, Olivier și Halle au și ei un băiat, Maceo, de doi ani. Aceleași surse spun că perechea încearcă să fie părinți activi pentru ambii copii, iar faptul că se înțeleg bine cu toți i-ar convinge să rămână căsătoriți… plus că pentru frumoasa actriță, ar fi al treilea divorț, despre care “nu crede că i-ar face bine nici ei, nici copiilor”.

Halle Berry şi Olivier Martinez
Halle Berry şi Olivier Martinez

Halle a mai fost căsătorită cu jucătorul de baseball David Justice timp de 5 ani, până în 1997, și cu artistul Eric Benet, din 2001 până în 2005. Olivier e pentru prima dată căsătorit, dar a mai avut o relație cu Kylie Minogue timp de 5 ani.

FOTO GETTY IMAGES, HEPTAINAPOI LA PRIMA PAGINA