Hărțuire sexuală pe stil vechi. Cum a pierdut Joan Collins rolul din „Cleopatra”?

Acuzațiile de hărțuire sexuală de la Hollywood or fi noi, dar aceste lucruri se întâmplă de când lumea în industria filmului și, să fim serioși, cam ăsta este mersul lucrurilor în Cetatea Filmului: regizorii sau producătorii filmelor fac avansuri actrițelor frumoase.

Joan Collins azi

Harvey Weinstein a fost unul dintre predatori, unul deosebit de puternic, ce-i drept, dar înaintea lui au mai fost și alții. Și ne referim chiar la vechiul și pudicul Hollywood.

Iar una dintre cele care au căzut victime hărțuirii sexuale a fost legendara actriță Joan Collins, astăzi în vârstă de 84 de ani. Ei bine, superba britanică a mărturisit că a pierdut rolul principal din prestigiosul film Cleopatra pentru că nu a acceptat să se culce cu șeful studioului de film care a rodus pelicula.

Joan Collins, stânga, și Liz Taylor, dreapta

„Am dat probe pentru Cleopatra de două ori și am rămas în finală alăuri de altă actriță. (Producătorul) m-a invitat în biroul lui și m-a întrebat: Vrei cu adevărat rolul ăsta?. Am răspuns că da. Ei bine, atunci, tot ce trebuie să faci este să fii drăguță cu mine. Acesta era, în anii 60, un eufemism extraordinar pentru știți voi ce. Dar nu am putut s-o fac. Am izbucnit în lacrimi și am fugit din biroul lui”, povestește Joan.

Așa cum bine știm, rolul a fost atribuit, într-un final, lui Elizabeth Taylor. Să înțelegem că celebra brunetă a fost… drăguță cu producătorul?INAPOI LA PRIMA PAGINA