Harvey Weinstein, dependent de o valiză de medicamente!

Citeste tot despre:

Nu e o exagerare. Iată cu câte medicamente a fost surprins Harvey Weisntein…

Producătorul hollywoodian a fost fotografiat la bordul unui avion comerical, la clasa întâi, cu o valiză plină cu medicamente. Avionul urma să decoleze de pe aeroportul John F. Kennedy din New York. Însă surpriza abia acum urmează…

La prima vedere, te-ai gândi că valiza cu medicamente e pentru a trata căderea nervoasă a mogulului în urma scandalului. Însă poza a fost făcută în ulna decembrie a anului trecut… Înainte de tot acest scandal. „Mulţi se întreabă cum poate trăi Harvey cu el însuşi după tot ce-a făcut – după atâţia ani de hărţuiri sexuale. Răspunsul e: cu ajutorul medicamentelor”, a fost comentariul sursei anonime, care a furnizat pozele pentru The New York Post. Oare Harvey încerca cumva să-şi trateze problemele – având în vedere că acuzaţiile împotriva lui nu mai vorbesc despre fapte foarte recente? Sau ştia că vor urma o serie de lovituri împotriva lui? Suferea de depresie? Cert este că, dacă înainte de scandal Harvey avea un asemenea arsenal medicamentos, oare cum stau treburile acum?

„Întotdeauna avea la el acea valiză cu medicamente. Ăla e dulapul lui ambulant cu medicamente. Are acolo şi flacoane cu pilule pe care le-a luat şi nu le mai ia. Cel mai adesea consuma medicamente împotriva diverselor dureri şi a alergiilor, dar îşi lua şi tratamentul pentru diabet”, a declarat o sursă din anturajul producătorului hollywoodian.

Harvey şi soţia lui, Georgina Chapman


INAPOI LA PRIMA PAGINA