Heidi Klum, gest incredibil față de unul dintre copiii săi. A fost aspru criticată pentru asta!

Este una dintre cele mai sexy mămici, iar, la vârsta de 44 de ani este într-o formă de invidiat. Actriță, fotomodel și om de televiziune, dar și mamă a patru copii, Heidi este din ce în  ce mai fresh, ba chiar știe să se distreze pe cinste alături de micuții săi în vacanță în St. Barts, o insulă în Marea Caraibelor.

Cu un iubit mult mai tânăr, o relație extrem de bună cu fostul soț, Seal, și patru copii în grijă care se aprorpie cu pași repezi de perioada adolescenței, Heidi a fost mai degajată ca niciodată în timpul vacanței de familie care a durat 10 zile. Blonda a apărut pe plajă într-un costum de baie care i-a venit ca turnat pe corpul ca tras prin inel, ba chiar a distribuit și pe Instagram câteva instantanee de la plajă pentru a-și ține fanii  la curent cu actrivitățile sale.

Fără sutien, modelul s-a filmat în timp ce făcea duș, sau, de ce nu, în costum de baie în timp ce sărea în apă alături de copii. Însă paparazzi au surprins și un moment mai bizar pentru care și Heidi, ca multe alte celebrități, a fost blamată – și-a sărutat pe buze unul dintre copii, exact același gest catalogat dezgustător pentru care Beckham era criticat de către fanii săi.

În brațe cu fiul Henry. ( DailyMail.co.uk)

În timp ce fostul fotbalist a fost surprins făcând acest gest față de micuța Harper, Heidi l-a sărutat în aceeași manieră considerată deplasată pe unul dintre fii săi, mai exact pe Henry, care pare a fi copia fidelă a tatălui său, Seal.

Frumoasa vedetă s-a distrat pe nisip și în apă alături de fiul de 10 ani, Johan, fiica de 13 ani, Helene, fiica de 7 ani, Lou și Henry, 11 ani.

I ❤️my new 👙 @heidiklumintimates #heidiklumintimates #heidiklumswim

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Citește și: David Beckham, gest dezgustător față de fiica sa?!

Foto: Instagram, Twitter

 INAPOI LA PRIMA PAGINA