Helen Mirren, accident la Cannes. A căzut lată în fața fotografilor

Citeste tot despre:

,

Helen Mirren a avut parte de un accident caraghios la Cannes. Marea actriță în vârstă de 72 de ani pășea cu grație spre o conferință de presă organizată în timpul celei de-al 71-a ediții a Festivalului de Film de la Cannes când s-a trezit pe jos.

Sâmbătă, Helen a îmbrăcat haine foarte cool, pantaloni șu bluză albă și un trench de un mov electric și îi întâmpina pe fotografi cu zâmebtul pe buze și cu un mers încrezător. Cu toate acestea, vedeta a fost protagonista unui accident care, din fericire, nu s-a soldat cu răni. Helen s-a împiedicat și a căzut brusc pe burtă, fiind ajutat de oamenii din echipa sa pentru a se ridica.

Căzătura a fost una zdravănă din moment ce actrița a rămas fără un pantof în picior, iar telefonul i-a sărit din mână. Se întâmplă și la case mai mari să calci strâmb. Bine că a avut lângă ea oamenii potrivitți care au ajutat-o să se pună pe picioare. Și nu este prima dată când Mirren cade la evenimente. Actrița a avut parte de un accident similar la premiera filmului „The Unknown Girl” la Cannes în 2016. Și cu un an înainte și-a pierdut echilibrul la cea de-a 65-a ediție a Festivalului internațional de film de la Berlinale.

Foto: Hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA