Hollywoodul, de partea lui Brad Pitt în războiul cu Angelina Jolie

Când actorul de 53 de ani și-a făcut apariția pe scena galei Globurilor de Aur, arătând mai sexy ca niciodată, mai în formă și mai tânăr decât vârsta din buletin, toate marile vedete prezente la eveniment l-au aplaudat cu căldură și l-au încurajat pe proaspătul divorțat.

brad-pitt
Brad, pe 8 ianuarie, la Globurile de Aur

Brad Pitt trece în aceste momente printr-un divorț complicat, miza fiind custodia celor șase copii pe care îi are cu Angelina, dar se pare că actorul are parte de o susținere necondiționată de la prietenii lui de la Hollywood.

De la Matt Damon, la Goldie Hawn, Kurt Russell, Ryan Reynolds , Nicole Kidman sau Mel Gibson, toate aceste nume mari și vechi de la Hollywood s-au arătat încântate de apariția pe scenă, una neplanificată, se pare, a vechiului lor prieten. Este clar că Hollywoodul și-a ales partea în acest divorț dureros, iar Angelina Jolie riscă să devină persona non grata în Cetatea Filmului.

Nici Brad nu se aștepta la un astfel de sprijin din partea colegilor actori.

“Nu se aștepta la toată această iubire și sprijin pe care le-a primit când a intrat pe scenă la Globurile de Aur. A fost copleșit și este foarte recunoscător pentru asta. Când i s-a cerut să prezinte acel moment, Brad a fost oarecum nesigur la gândul că va trebui să apară în lumina reflectoarelor, dar acum este mulțumit că a făcut-o. A fost ca o gură de aer proaspăt. I-a făcut bine și i-a ridicat moralul”, a declarat un apropiat al actorului pentru site-ul HollywoodLife.com.INAPOI LA PRIMA PAGINA