Hugh Grant o regretă pe Elizabeth Hurley: „Am fost un idiot!”

Actorul în vârstă de 57 de ani s-a despărțit de Elizabeth Hurley în 2000, după ce a fost prins cu o prostituată de lux și acum, la 18 ani de la despărțire, Hugh Grant încă rememorează întâmplarea care i-a schimbat viața. Este tatăl a trei copii, iar anul acesta urmează să devină tată pentru a patra oară, căci actuala sa parteneră de viață, Anna Elisabet Eberstein, este din nou însărcinată, dar chiar și în acest context, celebrul actor se uită cu regret la o relație din trecut care a eșuat lamentabil din cauză că el a călcat strâmb.

Alături de Elizabeth Hurley.

Prima dragoste nu se uită nicioadă, asta pare să fie valabil și în cazul lui Hugh care a recunoscut că a greșit și se consideră un „idiot” pentru scandalul sexual din 1995, când a fost arestat pentru un comportament desfrânat cu o prostituată, fapt ce i-a dăunat relației sale cu frumoasa Elizabeth. Într-un interviu recent pentru The Jess Cagle, Hugh vorbește despre fosta sa parteneră, Elizabeth: „Eram ca un frate cu o soră … Cred că este parțial pentru că am plecat de la zero și am ajuns undeva împreună. Am trecut prin câțiva ani îngrozitori la început, când niciunul dintre noi nu a avut job, trăind într-un apartament mic.”

Hugh va deveni tată pentru a patra oară. Alături de partenera sa, Anna Elisabet Eberstein.

Acum, reflectând la acțiunile sale, Hugh  susține că ar fi trebuit să pretindă că are o „problemă psihologică”. El a explicat: „Am fost un idiot. Nu am încercat să spun: <Am această problemă psihologică>. Am spus doar: <Recunosc>”. Hugh și-a cerut scuze pentru incident în momentul în care a apărut la un show TV, unde a recunoscut că a făcut un „lucru rău”: „Știi în viață ceea este bine să faci și ce este rău. Am făcut ceva rău.”

La acea vreme, el și Elizabeth erau un cuplu, actrița stându-i alături în ciuda scandalului. Cu toate acestea, 5 ani mai târziu s-au despărțit, rămânând doar prieteni, Hugh fiind nașul fiului lui Elizabeth, Damien, în vârstă de 15 ani.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA