Ian Somerhalder și Nikki Reed vor deveni părinți!

Citeste tot despre:

, ,

Starul din serialul ”Vampire Diaries” și soția sa, actrița Nikki Reed, au anunțat, prin intermediul conturilor de socializare, că urmează să devină părinți. Cei doi sunt căsătoriți de doi ani.

Nikki și Ian vor deveni părinți

Acum o săptămână împlineau doi ani de mariaj, iar acum au anunțat că vor fi părinți pentru prima dată. Fericitul anunț a fost făcut de pe contul de Instagram al actriței în vârstă de 28 de ani. ”Te cunosc, dar doar pentru că te simt. Cum e posibil să iubești atât de mult pe cineva, deja? Tot ce știu este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am avut vreodată. Împărțim deja de-o vreme acest corp, și deja am trecut prin atât de multe. Abia așteptăm să te cunoaștem. Cu dragoste, părinții tăi”, a fost mesajul emoționant prin care Nikki a făcut publică fericita veste că va deveni mămică.

Cu această ocazie, Nikki a dat publicității și prima fotografie cu ea însărcinată, afișând o burtică destul de proeminentă. Cât despre sexul copilului sau data nașterii acestuia, Nikki și Ian au păstrat tăcerea. Totuși, faptul că actrița purta în acest shooting o rochie blue ciel, mulți s-au grăbit să speculeze că ar fi vorba de un băiețel. Ei bine, nu ne rămâne decât să aflăm. Felicitări cuplului!

În ziua nunții, Nikki și Ian

Amintim că Nikki și Ian s-au căsătorit în 2005, în cadrul unei ceremonii boho-chic, pusă la cale chiar de fericita mireasă. Cei doi au o relație fericită încă din iulie 2014, iar acesta va fi primul lor copil.

foto: arhivă / InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA