Iată ce invitații de nuntă au Sofia Vergara și Joe Manganiello!

Au mai rămas doar câteva zile până la evenimentul mult așteptat din viața Sofiei Vergara și a logodnicului său, actorul Joe Manganiello. Iar publicația ”Hello” a reușit să obțină o fotografie exclusivă a invitației de nuntă a celor doi. Haideți s-o vedem și noi!

Conform informațiilor de pe invitație, nunta celor doi va avea loc duminica viitoare, mai precis pe 22 noiembrie. Însă, înainte cu o zi de acest eveniment, Sofia va ține o recepție la hotelul The Breakers, din Palm Beach, Florida.

invitatie de nunta
Sursa foto: publicația ”Hello!”

De altfel, tot acolo va avea loc și nunta, a doua zi. Așadar, cei doi vor spune ”Da”, în cadrul unui hotel luxos, decorat în stil renascentist, care are și o plajă privată.

Invitații au fost rugați să îmbrace haine de gală, și să se prezinte la ora 18:00 pentru a se bucura de unicul eveniment din viața celor doi. ”E o petrecere latină, petrecem până dimineață”, a mărturisit frumoasa actriță pentru E!News cu altă ocazie.

Iar drept cadouri de nuntă, Sofia și Joe i-a rugat pe cei 400 de invitați să facă donații pentru copiii din spitalul de copii St. Jude.

onstage at the 21st Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 25, 2015 in Los Angeles, California.
Arnold Schwarzenegger a făcut ca Joe și Sofia Vergara să se cunoască

Publicația ”Hello” mai precizează că Sofia va fi condusă la altar de fiul său Manolo, în vârstă de 23 de ani.

În ceea ce privește rochia de mireasă, Sofia va îmbrăca în ziua specială o creație Zuhair Murad.

Printre invitații de seamă de la această nuntă se numără Ellen DeGeneres, Arnold Schwarzenegger, care este prieten apropiat de-al lui Joe, dar și colegii Sofiei din serialul ”Modern Family”.INAPOI LA PRIMA PAGINA