Iată cea mai recentă și controversată apariție a Ivankăi Trump!

Ultima fotografie cu Ivanka Trump a făcut senzație pe rețelele sociale. În timpul protestelor anti-Trump, fiica cea mare, Ivanka, distribuia sâmbătă o fotografie cu ea și soțul său îmbrăcați în ținute de gală. Bineînțeles că fotografia a atras o mulțime de critici din partea utilizatorilor platformei.

Republican National Convention: Day Four

În mijlocul crizei generată de ordinul restrictiv al tatălui său, Donald Trump, de a bloca imigrația și de a interzicwe călătoriile spre 7 dintre țările musulmane, Ivanka Trump nu părea deloc îngrijorată. În timp ce activiștii și influencerii au luat cu asalt social media pentru a-și exprima indignarea asupra deciziei noului președinte și susținerea refugiaților și imigranților afectați, prima sa fiică își etala rochia de gală argintie pe internet.

Deși Ivanka și soțul Jared Kushner arată extrem de bine în fotografie, în picioare în fața unei oglinzi – Jared îmbrăcat într-un smoching, Ivanka într-o rochie metalică argintie, postarea a fost extrem de controversată.

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

După cum ne puteam închipui, fotografia a creat o adevărată avalanșă în online, nemulțumiții nu au pierdut ocazia să o blameze și să o critice pe Ivanka pentru că este insensibilă. Unii au numit această strategie o sfidare, în timp ce alții au comparat comportamentul  Primei Fiice cu cel al monarhului francez Marie Antoinette, a cărei citat este celebru „Dacă n-au pâine, să mănânce cozonac”, după ce a aflat că poporul francez este înfometat.

12

323

34

Unii nu s-au putut abține nici din a face glume pe seama rochiei purtate de fiica președintelui.

78

Foto: Getty Images, Instagram, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA