Idila continuă! Vezi cum s-au distrat Selena Gomez și The Weeknd în Toronto!

Citeste tot despre:

,

Nimeni n-a crezut în relația lor, zvonindu-se că este vorba de o simplă aventură care se va sfârși destul de rapid. Iată, însă, că nu e deloc așa! Relația Selenei Gomez cu The Weeknd pare să fie din ce în ce mai stabilă, cei doi amorezi petrecând foarte mult timp împreună.

De câteva zile sunt în Toronto, orașul natal al artistului

După nenumărate escapade amoroase, The Weeknd și Selena Gomez au fost zăriți vizitând acvariul din Toronto, orașul natal al artistului. De altfel, chiar și ei au postat imagini pe rețelele de socializare de acolo, demonstrând că se aflau în același loc, în același timp.

Imaginile postate de cei doi pe rețelele de socializare

Imagini cu ei în acel loc au postat și fanii lor internauți, care au fost surprinși să-i întâlnească pe cei doi artiști acolo. ”Tocmai i-am văzut pe The Weeknd și pe Selena Gomez”, a scris un fan care a apucat să și filmeze momentul în care amorezii, acompaniați de bodyguarzi, s-au urcat în mașină și-au părăsit acvariul din Toronto.

Amintim că aceasta nu este prima escapadă a cuplului! Până acum, Selena și Abel au călătorit în orașe precum Florența, Paris sau Amsterdam. Mereu cu zâmbetul pe buze și ținându-se de mână, cei doi ne dau de înțeles că relația lor ar putea avea chiar un viitor. Gelos, Bieber?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA