Idris Elba, cucerit de o femeie cu 16 ani mai mică decât el. Iubita lui e o fostă Miss!

În ultimii ani, viața amoroasă a lui Idris Elba a fost învăluită în mister. Spunem asta pentru că, la un moment dat, s-a zvonit că ar fi cuplat cu Naomi Campbell, însă actorul nu s-a grăbit nici să infirme, dar nici să confirme această informație. Poate și pentru că în tot acest timp, în peisajul amoros a fost și mama celui de-al doilea copil al său, Naiyana Garth. Ei bine, acum nu mai avem niciun dubiu: Idris Elba are o cucerire nouă, iar numele ei este Sabrina Dhowre.

Un nou cuplu la Hollywood!

De unde știm? Păi s-au afișat împreună, pe covorul roșu, ținându-se de mână ca doi îndrăgostiți. Asta se întâmpla duminică seara, la premiera celui mai recent film al actorului, ”Mountain Between Us”. Acolo, Idris (45) s-a prezentat alături de noua lui iubit, Sabrina Dhowre, o figură nu tocmai necunoscută publicului larg, dat fiind faptul că aceasta a fost Miss Vancouver în 2014.

Prima lor apariție împreună pe covorul roșu

La acest eveniment, frumoasa în vârstă de 29 de ani a purtat o rochie sumptuoasă, neagră, care i-a venit ca turnată pe silueta de model. După cum era de așteptat, Idris era tot un zâmbet avându-o la braț pe superba lui iubită. Nu același lucru putem spune despre Sabrina, care – din câte se pare – a fost copleșită de emoțiile unui asemenea eveniment.

A fost Miss Vancouver în 2014

Totuși, cei doi fac un cuplu reușit și au șanse la fericire, având în vedere că sunt deja de șapte luni împreună și că se înțeleg excelent. Cei doi au fost văzuți împreună pentru prima dată în Manchester, luna trecută.

foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA