Iggy Azalea & Kim Kardashian, ”victimele” implantului în fese!

Citeste tot despre:

De ieri, tot apar fotografii cu posteriorul lui Kim, care nu-i în tocmai cea mai bună formă a vieții ei, dar se tot afișează în costume de baie minimaliste în vacanța din Mexic, în care e plecată cu sora sa mai mare, Kourtney Kardashian, dar și cu alte prietene de-ale sale.

Kim Kardashian, în Mexic

E drept, Kim a rupt din nou Internetul. Și din nou, nu într-o manieră pozitivă. După ani la rând în care a fost promovată ca un sex simbol pe coperțile tuturor revistelor, Kim a căzut în dizgrație. Silueta sa de după cele două sarcini nu e cea dorită, iar posteriorul mult discutat este acoperit de celulită. O imagine deloc desprinsă din fanteziile bărbaților, dacă ne e permis să adaugăm.

Aceste fotografii au dezamăgit

Totuși, uităm un amănunt din toată această situație! Nu e singura care trece prin asta! Mai toate femeile au celulită, iar cele care recurg la vreun implant în fese – după o vreme – ajung în situația asta.

I s-a întâmplat și lui Iggy Azalea, care a afișat într-o vacanță recentă o siluetă deloc flatantă! După ce și-a făcut un implant fesier și a trecut prin schimbări bruște de greutate, Iggy a ajuns să arate așa!

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA