Îi priește divorțul! Jennifer Garner, din nou sexy și glam pe covorul roșu!

În ultimii ani, s-a dedicat creșterii celor trei copii și vieții ei personale, dispărând, în mare parte, din presă și de pe micile ecrane. Totuși, se pare că Jennifer Garner e pregătită acum, odată cu divorțul de Ben Affleck, să se întoarcă în lumina reflectoarelor.

Jennifer Garner arată mai bine ca oricând

Ieri seară, Jennifer Garner a făcut primul pas în acest sens! Actrița în vârstă de 45 de ani s-a prezentat pe covorul roșu, la premiera filmului Wakefield, surprinzând cu atitudinea ei pozitivă, dar și cu ținuta extrem de spectaculoasă, aleasă special pentru această ocazie.

O apariție sexy!

Rochia fără bretele, midi, i-a asigurat starului hollywoodian o apariție sexy la evenimentul ce a avut loc Landmark Sunshine Cinema, în New York. Pesemne, Jen a vrut să schimbe puțin registru vestimentar în care se adâncise în ultimii ani, și a optat pentru un outfit mai revelator și mai sexy, care să-i pună în evidență silueta vizibil slăbită.

Bryan Cranston și Jennifer Garner

Ne-am bucurat să-l vedem pe covorul roșu și pe starul din ”Breaking Bad”, actorul Bryan Cranston, care a pozat entuziasmat alături de Jennifer Garner la panoul evenimentului.

foto: HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA