Îl mai ştii pe Fernando Colunga? Uite cum arată acum starul din telenovele

E una dintre cele mai cunoscute feţe din peisajul serialelor sud-americane şi continuă să fascineze publicul cu rolurile sale. Iată cum s-a transformat actorul.

Telespectatorii români îl ştiu din „Maria la del Barrio“ („Sărmana Maria“), „Esmeralda“, „Nunca Te Olvidare“, „Amor Real“, „Alborada“ („Cântec de iubire“), „Pasión“ („Pasiune“) ori „Soy Tu Dueña“ („Stăpâna“).

Fernando-Colunga
Fernando Colunga a jucat în 29 de seriale de televiziune.
HandsomeFernando-fernando-colunga-Amor-Real
Personajul de epocă din „Amor Real” i s-a potrivit mănuşă.

 

fernando_colunga-Pasion
Transformarea pentru rolul din „Pasion” a fost una memorabilă.

fernando_colunga-Pasion2  fernando_colunga_2070-602x890

Fernando-Colunga-Silvia-Navarro3
Pe Silvia Navarro n-a cucerit-o decât pe ecran.

Dar puţină lume ştie că, de fapt, Fernando Colunga a ajuns actor… din întâmplare.

Fernando Colunga Olivares s-a născut pe 3 martie 1966 în Ciudad de Mexico, dintr-un tată inginer şi o mamă casnică. În tinereţe, a vândut aparate electronice, a lucrat ca barman şi a avut un magazin de unelte şi piese de schimb. Deşi a lucrat mai mult timp prin baruri, Fernando nu a băut niciodată, nu-i place alcoolul.

Deşi s-a pregătit pentru a deveni inginer şi are o diplomă în construcţii, Colunga s-a îndrăgostit de cinematografie după ce a jucat, în 1989, ca dublură a lui Eduardo Yañez întelenovela „Dulce desafio”, în cadrul unor scene cu motociclete. Un producător a observat că are talent şi aşa şi-a început cariera.

Actorul a jucat alături de unele dintre cele mai frumoase şi mai talentate dive precum Thalía, Lucero, Edith Gonzalez, Adela Noriega, Aracely Arambula, Susana Gonzalez, Leticia Calderon, Silvia Navarro şi Gabriela Spanic.

Fernando-Colunga-Gabi-Spanic
Şi Gabriela Spanic şi-a dorit o aventură cu el.

S-a iubit cu mai multe partenere din telenovele, însă nu s-a căsătorit cu niciuna. S-a iubit cu Thalia, pe când au jucat în „Sărmana Maria“ (1995), cu Aracely Arambula, partenera sa din „Îmbrăţişări pătimaşe“ (2000) şi cu Blanca Soto, cea mai recentă relaţie a sa, cu care a făcut pereche în „Îţi ordon să mă iubeşti“ (2012).

Fernando-Colunga-Thalia
Povestea de dragoste cu Thalia a fost frumoasă şi intensă.
Fernando-Colunga-Thalia2
Din păcate, Thalia şi Fernando n-au ajuns la altar.

telenovela-couples-found-love-fernando-colunga-blanca-soto

Ultima lui cucerire făcută pe platourile de filmare a fost actriţa Blanca Soto.

Fernando-Colunga-2
Fernando Colunga şi Blanca Soto

fernando-colunga-si-blanca-soto-impreuna-si-in-viata-reala_size14

Nu-l suportă, însă, pe William Levy, de când au jucat împreună în telenovela „Pasion“ (2007). Ulterior, Fernando a refuzat să filmeze pentru un spot publicitar, în care apăreau mai mulţi actori de telenovele, pentru că era şi Levy acolo. Fernando l-a făcut pe acesta „oportunist“ şi „netalentat“. La rândul său, William l-a atacat spunând despre el că e „bătrân“ şi „foarte operat“.

Colunga42
Între el şi William Levy e o rivalitate devenită legendară.

În 2009, s-a supărat şi pe actorul Ernesto Laguardia, care a glumit pe seama lui la o emisiune. Fernando l-a făcut pe acesta „prezentator mediocru“. În cele din urmă, cei doi s-au împăcat.

Fernando Colunga s-a folosit, însă, şi de studiile sale în domeniul construcţiilor, iar acum câştigă bani frumoşi şi din afacerile imobiliare pe care le are în Statele Unite.

Fernando-fernando-colunga-900
Se spune despre Colunga faptul că, în ciuda averii sale, e destul de zgârcit.

Este adeptul unui stil de viaţă sănătos. Nu consumă sare, nu fumează şi petrece multe ore la sala de sport. Deşi tabloidele au scris că şi-a facut mai multe operaţii estetice la faţă, el nu a recunoscut niciodată.

Şi-a dorit să scrie o carte cu sfaturi pentru adolescentele care au probleme cu greutatea, însă nu a avut timp până acum.

Acum, după ce a făcut o pauză de doi ani de ecran, celebrul telenovelist va reveni toamna aceasta pe micile ecrane mexicane cu un nou proiect, „Pasion y poder”.

Vezi şi galeria foto, care surprinde evoluţia sa.

 

Foto: pagina oficială

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA