Îl mai știi pe Ionică din ”Liceenii”? Iată ce mai face simpaticul actor!

Citeste tot despre:

, , ,

A fost cu siguranță unul dintre personajele emblematice din seria ”Liceenii”, așa că ”dispariția” de pe micile ecrane a actorului Mihai Constantin este cu siguranță și acum regretată de mulți fani melancolici.

Ei bine, dacă vă întrebați ce s-a întâmplat cu simpaticul actor care l-a interpretat cu atâta umor pe Ionică, aflați că acesta va împlini peste o lună 51 de ani și că este unul dintre cei mai de succes actori de teatru din România.

mihai constantin de ce eu

Deși rolul din Liceenii, din anul 1987, l-a consacrat, Mihai Constantin a apărut în mai multe producții de succes de-a lungul anilor, dintre ele amintim: ”Nuntă Mută” (2008), ”Eu când vreau să fluier, fluier” (2010), ”Portretul luptătorului la tinerețe” (2010), „De ce eu” (2015), etc.

În prezent, Mihai Constantin lucrează la Teatru Bulandra, unde-și exercită talentul în calitate atât de actor, cât și de regizor. Iar dacă e să amintim două piese de teatru regizate de Mihai Constantin, trebuie să menționăm ”Acum ori niciodată” și ”A douăsprezecea noapte”.

Cât despre viața privată a actorului, aflați că Mihai Constantin este mândrul tătic a doi copii: ”Cei mai importanţi sunt copiii mei. Mă bucur extraordinar ori de câte ori pot să stau cu ei şi să-i duc la diferite activităţi, mai ales sportive. Nu vreau să-i chinuiesc cu matematici! Vreau să se bucure de copilărie. Copiii mei sunt minunaţi.” , declara în urmă cu câțiva ani simpaticul actor.

matei constantin

În prezent, Matei are 15 ani, iar Maria are 12 ani.

mihai constantin

Sursa foto: Cinemagia / FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA