Îl mai știți pe puștiul din „Dennis, pericol public”? Acum are 31 de ani!

În 1993, apărea ”Dennis, pericol public”, un film care a marcat copilărie multora dintre noi. Mason Gamble este actorul care a intrat în pielea lui Dennis Mitchell, băiețelul pus pe șotii, a cărui grijă era să-l șicaneze pe vecinul George Wilson, un bătrânel morocănos.

De atunci au trecut, însă, aproape 25 de ani, timp în care nu am mai știut nimic despre protagonistul peliculei. Și asta pentru că, deși a mai jucat în câteva filme, nu s-a mai bucurat de succes așa cum a făcut-o pe când a apărut în rolul lui Dennis Mitchell, pe când avea doar șapte ani.

Ei bine, acum, Mason Gamble are nu mai puțin de 31 de ani și, deși nu se mai află în lumina reflectoarelor, are o viață profesională satisfăcătoare. Dar haideți să vedem ce-a făcut imediat după ce a terminat filmările la ”Dennis, pericol public”! În primul rând, de precizat ar fi că a excelat la școală și că a terminat liceul cu o notă foarte mare. Ulterior, a urmat cursurile facultății UCLA, unde a studiat medicina dentară (2008), și a continuat să joace diverse roluri mici. Din 2010, însă, Mason a renunțat la actorie, văzând că succesul nu se întrevede la orizont.

Mason Gamble, acum câțiva ani

Culmea e că a renunțat și la actorie, dar și la medicina dentară, domeniu în care se pregătise. Potrivit unor surse din anturajul lui, fostul actor s-a reprofilat din nou și a ales să fie biolog marin, oceanografia biologică fiind o mare pasiune de-a vieții sale. Mason nu este activ pe rețelele de socializare, dorindu-și, în prezent, să ducă o viață cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Mason are 31 de ani

foto: arhivăINAPOI LA PRIMA PAGINA