Îl recunoașteți? Iubita lui este cea mai sexy artistă din lume!

Citeste tot despre:

, ,

De câteva luni, toată presa internațională îi urmărește fiecare mișcare. Asta se-ntâmplă când o ai drept iubită pe una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste din lume!

În adolescență visa la o carieră în baseball

Dacă nu l-ați recunoscut încă, aflați că e vorba despre Alex Rodriguez (41). E drept, în adolescență, nu era tocmai un personaj cunoscut, pe atunci doar visa la liga profesionistă de baseball.

Câțiva ani mai târziu o obținea

Totuși, iata că-n prezent se bucură de o carieră de succes, fiind cunoscut drept unul dintre cele mai buni jucători de baseball din lume, din toate timpurile, și se iubește cu nimeni alta decât Jennifer Lopez. A ajuns bine adolescentul timid, nu?

Alex și Jennifer, luna trecută

Alex Rodriguez s-a născut în Washington Heights, New York, într-o familie de dominicani. La vârsta de patru ani, Alex și familia sa s-au mutat în Republica Dominicană. În scurt timp, acesta s-a întors și stabilit în Miami, Florida. În adolescență a făcut pentru prima dată cunoștință cu baseballul și a fost dragoste la prima vedere. În 2007, Alex semna un contract de 275 de dolari, pentru zece ani, cu echipa New York Yankees, devenind cel mai bine plătit jucător de baseball din lume.

Acum două zile, la MET Gala

Alex Rodriguez are, în prezent, o avere în valoare de 300 de milioane de dolari, în timp ce iubita sa are în cont 322 de milioane de dolari.

foto: arhivă, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA