Îl știi așa, dar nu o să-l recunoști în fotografii din trecut. Jason Momoa, înainte de faimă

Citeste tot despre:

, ,

Îl știm din rolul lui Khal Drogo, un personaj-cheie din ”Game of Thrones”, dar și grație mariajului cu Lisa Bonet, fosta soție a lui Lenny Krevitz. Totuși, în unele fotografii de acum 15 de ani, Jason Momoa este de nerecunoscut!

Imaginea din serialul care l-a consacrat

E hot, are o familie perfectă, o carieră bine la pusă la punct și aspirații cât curprinde. Numele lui e cunoscut de toată lumea mai ales după interpretarea lui Khal Drogo în serialul de succes ”Game of Thrones”.

Imaginea lui din viața reală, din prezent.

Însă, v-ați întrebat vreodată cum arăta Jason Momoa înainte de acest rol și-nainte ca-n palmaresul lui să se adune atâtea filme de succes? Ei bine, noi am găsit câteva cadre cu actorul din 1999, pe când filma la un alt serial de succes. Ne referim la ”Baywatch”, căci – surprinzător sau nu – actorul a jucat alături de Pamela Anderson și David Hasselhoff.

Așa arată acum 16 ani
Era model

Avem ocazia, așadar, să-l vedem pe tânărul Jason Momoa, care – trebuie să recunoaștem – avea o formă fizică de invidiat încă pe atunci, cucerind toată suflarea feminină cu simpla-i apariție. Haideți să vedem câteva fotografii din acel serial, dar și unele surprinse la diverse shootinguri.INAPOI LA PRIMA PAGINA