Îl știi din The Lord of the Rings, dar uite cine este și cum arată Gandalf în realitate!

Este foarte cunoscut datorită rolului său din „The Lord of the Rings” și „The Hobbit”, întruchipându-l pe Gandalf, Vrăjitorul-Alb, unul dintre liderii binelui. În seriile despre lupta binelui împotriva răului care aminință Pământul, el era personajul cel bun, care călătorea prim lume pentru a-i salva pe oameni de invazia  lui Sauron. Arăta ca un adevărat vrăjitor, cu părul lung și cu barba atârnând, încărunțit, îmbrăcat în straie de epocă și cu un toiag în mână, dar n-ați fi ghicit niciodată cine este actorul care îl interpreteaza și cum arată el în realitate.

El este Gandalf din „The Lord of the Rings”.

Ei bine, este un cunoscut și apreciat actor britanic în vârstă de 78 de ani, premiat cu Premiul Tony, marcând chiar și două nominalizări la Premiile Academiei și cu un Glob de Aur la activ.  Ian McKellen este încă activ la Hollywood, deși are o vârstă destul de înaintată. A jucat și în noua producție „Beauty and the Beast”, în rolul lui Cogsworth, șeful stafului de la castelul bestiei și în „X-men” în pielea lui Magneto. 

În pielea personajului Cogsworth din noua producție Disney, „Beauty and the Beast”.

Este foarte controversat din cauza înclinațiilor sale sexuale, declarându-se în nenumărate ori gay, dar din punct de vedere al înfățișării, între personajul Gandalf din „Lord of the Rings” și actorul din realitate este o diferență uriașă. Probabil cea mai mare provocare din punct de vedere al stilului, de până acum. Uite cum arată în realitate și cât de cool de îmbracă!

Foto: Cinemagia, Getty Images, InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA