Ilie Năstase vrea să se mute definitiv în Franţa VIDEO

După toate evenimentele neplăcute prin care a trecut în ultima perioadă, fostul star al tenisului românesc şi-a exprimat dorinţa de-a părăsi România.

O spune chiar Brigitte Năstase, încă soţia lui în acte, care e convinsă în proporţie de 99% că acest lucru se va întâmpla cel mai probabil în toamnă.

„Ilie a spus că ar vrea să plece din România. Asta este dorinţa lui. A zis că vrea să-şi petreacă restul vieţii în Franţa. Mi-a spus şi ieri, şi astăzi…”, a dezvăluit aceasta aseară, la „Xtra Night Show”.

„Este dezamăgit şi probabil că nici nu poate să-şi refacă viaţa aici, nu ştiu, el ştie ce-şi doreşte mai bine. (…) Cred că este influenţat şi de faptul că noi ne-am despărţit şi de faptul că, de fiecare dată când a încercat să înceapă o altă relaţie, imediat paparazzi au fost acolo şi, indiferent că a fost o relaţie pasageră sau de-o noapte, s-a aflat despre ea”, crede Brigitte Năstase.

Întrebată dacă Ilie Năstase deţine vreo proprietate în Franţa, acolo unde este adulat de toată lumea, aceasta a spus: „Din ce ştiu eu, nu mai are proprietăţi în Franţa, are aici, în România.”INAPOI LA PRIMA PAGINA