Ilinca Vandici și-a creștinat fiul și s-a căsătorit religios. Imagini senzaționale de la eveniment!

Nu doar Adrian Mutu a avut parte de un eveniment cu dublă însemnătate în weekend, căci Ilinca Vandici, prezentatoare „Bravo, ai stil!”, și-a creștinat fiul și s-a căsătorit religios cu soțul său, Andrei Neacșu, tot pe 15 octombrie. Duminică, vedeta TV și Andrei Neacșu au sosit la o biserică din Tunari pentru creștinarea fiului lor, Zian, dar și pentru cununia religioasă, iar cei doi au atras atenția cu ținutele extravagante pe care le-au ales pentru eveniment.

Ilinca a fost o mireasă atipică, căci a spus „NU” rochiei clasice de mireasă de un alb imaculat și, la cel mai important moment din viața sa, a optat pentru un look retro și o rochie spectaculoasă creată chiar de unul dintre colegii săi de platou. Ilinca a purtat o rochie lungă, nude cu paiete și voal, cu mâneci lungi și bufante, o ținută special creată de Răzvan Ciobanu, accesorizată cu un buchet de mireasă din flori albe și o bentiță strălucitoare pe cap.

A purtat o rochie creată de Răzvan Ciobanu.

Mireasa a atras toate privirile atunci când a pășit spre altar, dar la fel de nonconformist a fost și costumul mirelui, Andrei Neacșu, unul extravagant. Soțul Ilincăi a purtat un sacou negru accesorizat cu broșe libelulă, tricou în loc de clasica cămașă cu papion și o pereche de pantofi cu multe pietre strălucitoare.

Imediat după cununia religioasă și după botezul micuțului Zian Ioan, mireasa și soțul său au schimbat ținutele și au mers spre restaurantul de fițe în care a avut loc petrecerea. Peste 500 de invitați au fost prezenți la nuntă, printre care s-au numărat și colegii de emisiune ai Ilincăi – Răzvan Ciobanu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

La restaurant, Ilinca Vandici a optat pentru o rochie senzaţională de un alb imaculat, cu spatele gol și accesorizată cu fulgi, pe când soțul său a îmbrăcat un costum elegant negru, accesorizat cu papion și butoni.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA