Imagini candide cu fiul Mihaelei Rădulescu

Pe măsură ce creşte, Ayan Schwartzenberg e tot mai chipeş. Iată dovada.

Clipboard62
Mihaela și Ayan

Ayan e un băiat norocos. Are o viaţă frumoasă la Monaco şi o mamă care-l iubeşte mai mult decât orice pe lume. O iubire pe care Mihaela Rădulescu i-o declară cu orice ocazie şi chiar şi în spaţiul public, via Facebook ori Instagram.

„That’s LOVE. My love….Nimic nu îmi încălzeşte inima mai tare… Iubirea de mamă e …cea mai solidă şi mai pură. Un gând bun …”, a scris Mihaela Rădulescu pe contul ei de socializare alături de imaginea fiului său, care citea alături de bunul lui prieten necuvântător, Tango, un căţel simpatic din rasa Jack Russell.

Ayan1
Ayan și Tango

„Tango e o grijă în plus, dar şi o bucurie zilnică în plus. Exact ca în orice iubire, până la urmaă… Un câine e o lecţie grozavă despre iubire, mai ales pentru un copil. Învaţă să comunice, ca să convieţuiască în armonie, învaţă despre grijă şi responsabilitate, despre bucurie şi nevoi banale, despre program fix şi alintat… la cerere 🙂 , ba chiar şi despre cât e de important să cureţi mizeria făcută de celălalt, când îl iubeşti îndeajuns cât să pricepi că sunt şi lucruri pe care nu le poate face singur :))… Iubirea e despre suflete care se fericesc reciproc, indiferent de rasă :)))“, scria Mihaela deunăzi, descriind relaţia dintre fiul ei şi Tango.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA