Imagini cu Simona Halep. Ce miză are meciul de sâmbătă, cu prietena Serenei Williams?

Citeste tot despre:

, ,

Sportiva româncă în vârstă de 26 de ani se pregătește pentru unul dintre cele mai grele meciuri ale carierei sale, cel de sâmbătă, cu prietena Serenei Williams, daneza Caroline Wozniacki.

După cum știm, românca noastră, numărul 1 mondial în tenisul feminin, a învins-o astăzi, într-un meci dramatic, pe nemțoaica Angelique Kerber, urmând să joace finala Australian Open și să spere la primul ei titlu de mare șlem.

„A fost foarte dur, tremur şi acum. Sunt emoţionată. Va fi o mare provocare în finală. Nu mă gândesc la titlu. Dacă va veni, va veni. Ştiu că trebuie să alerg mult şi în finală, o respect mult pe Caroline“, a declarat Simona, intervievată pe teren, după teribila semifinală.

Sâmbătă, Simona va juca în a treia finală de mare șlem a carierei, după cele două pierdute la Roland Garros, sperând ca, de data asta, deznodământul să fie unul fericit.

Cu Angelique Kerber

Mai mult, cele două joacă și pentru o miză foarte importantă. Simona, pentru a rămâne pe primul loc în WTA, iar Caroline, pentru a ajunge acolo.

Caroline și Serena

Comentatorii de tenis consideră acest meci ca fiind unul al disperării, căci atât Simona, cât și jucătoarea daneză au ajuns (în perioade diferite) numărul 1 mondial fără să câștige un mare șlem. Și ambele jucătoare mai știu că nu vor avea o șansă mai bună pentru a face asta, în afara meciului de sâmbătă.

Foto: getty images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA