Imagini de arhivă! Olivia de Havilland a împlinit 100 de ani!

Actrița Olivia de Haviland se dovedește a fi cel mai longeviv star din distribuția filmului ”Pe aripile vântului” (1939), azi împlinind onorabila vârstă de 100 de ani. Este, poate, ultima stea în viață de sex feminin din epoca de aur a Hollywood-ului.

PARIS, FRANCE - FEBRUARY 25: Olivia de Havilland arrives at the 36th French Cesar film awards ceremony at Theatre du Chatelet on February 25, 2011 in Paris, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images)
În 2011, la Paris.

Amintim că Olivia este dublă-câștigătoare a unui premiu Oscar, ea fiind numită ”cea mai bună actriță într-un rol principal” atât în 1947, cât și-n 1950.

Citește aici povestea de viață a legendarei Olivia de Havilland!

Aproape toate marile staruri din celebrul film „Pe aripile vântului” au murit acum multă vreme. Actorul Clark Gable, care l-a jucat pe elegantul Rhett Butler, a murit acum 55 de ani, actrița Vivien Leigh, care a interpretat rolul spiritualei Scarlett O’Hara, a murit acum 53 de ani, actorul Leslie Howard, Ashley Wilkes în film, a murit în Al Doilea Război Mondial. Actorul Mickey Kuhn, care a jucat în film rolul copilului Oliviei de Havilland este acum în vârstă de 83 de ani,  informează agerpres.ro.

Dar, Olivia de Havilland trăiește și își sărbătorește azi centenarul.

Ultimele sale roluri majore în filme au fost în ‘The Dark Mirror’ (1946), ‘My Cousin Rachel’ (1952) și alături de vechea sa prietenă Bette Davis în thrillerul psihologic ‘Hush …Hush Sweet Charlotte’ (1964).

Olivia De Havilland
Olivia de Havilland

Olivia de Havilland a declarat în revista ‘Vanity Fair’ că longevitatea ei se datorează celor trei ‘L’ din viața sa: ‘love’ (iubire), ‘laughter’ (răsete) și ‘light’ (lumină).

Vezi o galerie foto cu imagini de colecție ce o au în prim plan pe Olivia de Havilland!INAPOI LA PRIMA PAGINA