Imagini de la antrenamentul lui Britney Spears. Ce exerciții face vedeta?

Citeste tot despre:

,

La 36 de ani, Britney Spears continuă să arate ca-n vremurile în care a debutat în muzică, și anume începutul anilor 90.

Abdomen plat, mușchi în locurile care trebuie, picioare tonifiate, ce mai, această mamă a doi băieți este imaginea fitnessului american.

Gearing up for summer!!! ⭐️🎀⭐️

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Și dacă ea poate, cu toții putem, pare a fi mesajul Prințesei Pop, care a împărtășit cu cei 18 milioane de fani ai săi de pe Instagram cum se menține în formă și ce exerciții de fitness face în fiecare zi.

Îmbrăcată într-un  echipament de fitness foarte sexy, cu bustieră și pantaloni scurți cu buline, Britney s-a filmat executând o serie de exerciții, mult dintre ele folosindu-se de greutăți, pentru tonifierea brațelor.

În imaginile respective, Britney a demonstrat încă o dată că este flexibilă ca o gimnastă, executând podul de sus și șpagatul, spre deliciul celor care o urmăresc pe conturile sociale.

Dacă vrei să-i copiezi programul de fitness, urmărește pas cu pas video-ul de mai sus!

Cine știe, poate că povestea de iubire a lui Brit cu modelul de fitness Sam Asghari s-o fi impulsionat pe aceasta să ia cu asalt sala de forță.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA