Imagini exclusive cu Iulia Vântur în costum indian, la o nuntă în Mumbai

Citeste tot despre:

, ,

Iulia Vântur pare că se integrează din ce în ce mai bine în lumea mondenă indiană, după ce a lăsat în urmă țara natală pentru a se muta în India alături de presupusul iubit, actorul Salman Khan.

MUMBAI, INDIA FEBRUARY 17: Iulia Vantur during the wedding reception of actor Neil Nitin Mukesh in Mumbai (Photo by Milind Shelte/India Today Group/Getty Images)
Iulia a arătat cât se poate de tradițional în costumul ei

Pe 17 februarie, am fost surprinși s-o vedem pe fosta prezentatoare TV fotografiată în orașul Mumbai, la o recepție de nuntă prilejuită de cununia actorului indian Neil Nitin Mukesh cu iubita lui, Rukmini Sahay.

Ei bine, probabil că dress code-ul cere ca, la o nuntă hindi, invitații să poarte costume tradiționale din această țară, căci și Iulia Vântur a adoptat o ținută specifică femeilor indiene, și anume un costum de nuntă cu bluză scurtă, fustă lungă până în podea și pelerină.

salman
Salman Khan a purtat un costum occidental

Conform presei indiene, Iulia l-a însoțit la nuntă pe Salman Khan, cu care nu a recunoscut până acum că ar avea o relație. Alături de aceștia au fost și alte vedete de la Bollywood, acolo unde mirele este, la rândul lui, un star. Toți acești invitați au purtat costume tradiționale indiene, la fel ca mirii, îmbrăcați amândoi în ținute de un verde închis.

nunta india
Mirele și mireasa, în ținute de ceremonie

Foto: getty imagesINAPOI LA PRIMA PAGINA