Imagini inedite! Jamie Oliver, un tătic implicat!

O fi fost el șocat de vestea că devine tată pentru a cincea oară, dar e clar că e rolul care-i place cel mai mult. Jamie Oliver a postat pe contul de Instagram noi imagini cu mezinul familiei.

jamie-copil
Nici vorbă de bonă! Jamie Oliver este un tătic implicat

Depășită de atribuții, Jools l-a lăsat pe celebrul bucătar să se ocupe de mezinul familiei. Zis și făcut! Cu experiența acumulată la ceilalți patru copii, Jamie i-a făcut prima băiță mezinului, care are acum o săptămână de viață.

copil-jamie-oliver
Jamie i-a făcut prima băiță mezinului

După cum era de așteptat, cadrul inedit a stârnit simpatia fanilor internauți, care s-au grăbit să-l felicite pe celebrul britanic pentru nașterea celui de-al cincilea copil, dar și pentru îndemânarea de care a dat dovadă. ”Piciul simpatic are deja opt zile. Nu mă pot obișnui niciodată cu ideea că sunt atât de mici, mâinile lui sunt cât un deget de-al meu. Nu mi-a dat drumul la mână atunci când i-am făcut prima băiță. (…) E minunat să-mi petrec aceste zile cu familia mea, înainte de a mă întoarce la muncă”, este mesajul postat de Jamie în dreptul respectivei imagini.

jools-copil
Imaginea postată de Jamie după contul de Instagram al soției

Zilele trecute, Jamie postat o fotografie surprinsă în timp ce Jools se odihnea alături de mezinul familiei. Bucătarul a recunoscut că a intrat pe contul soției lui pentru a posta această imagine și pentru a-i mulțumi pentru tot ceea ce face: ”Am spart contul de Instagram al mamei. Binecuvântați să fie amândoi. Nu vă pot spune cât de cool este această mămică. Am avut una dintre cele mai frumoase săptămâni din viața mea, ajustându-ne la o noua viață de familie… am iubit fiecare moment. Iar Jools, când o să-ți dai seama că ți-am spart contul, să știi că te iubesc!”, a scris bucătarul ca decriere la această imagine.

fiica-fiu-jamie-oliver
Una dintre fetițele cuplului cu nou-născutul

Amintim că Jools și Jamie sunt părinții a cinci copii: Poppy Honey Rose (14), Daisy Boo Pamela (12), Petal Blossom Rainbow (6), Buddy Bear Maurice (5) și ai mezinului în vârstă de 9 zile, al cărui nume nu-l cunoaștem încă.

jamie-oliver-bebelus
Jamie a petrecut o săptămână numai cu familia

foto: instagramINAPOI LA PRIMA PAGINA