Imagini rare cu Emmanuel Macron. Cum arăta în liceu, când s-a îndrăgostit de profesoara lui

Dacă va câștiga alegerile, va fi cel mai tânăr președinte pe care l-a avut Franța. Iată cum arăta în adolescență, când îi făcea ochi dulci lui Brigitte.

Născut la Amiens, la 21 decembrie 1977, din părinți medici, Emmanuel Macron a fost un elev studios și a prins drag de materiile umaniste, chiar dacă într-un final a virat spre studiile economice. A urmat mai întâi școala iezuită din Amiens şi apoi liceul La Providence, unde cursurile de franceză şi de teatru erau ţinute de Brigitte Trogneux – o profesoară atipică, foarte modernă şi sexy, care i-a picat cu tronc, chiar dacă era măritată şi avea 3 copii.

”Nu era ca toți ceilalți. Avea tot timpul cărți la el. Nu era un adolescent. Se comporta ca un adult”, și-a amintit Brigitte Macron, într-un documentar difuzat de France 3.

În același documentar apar și câteva imagini cu Emmanuel în adolescenţă, când îi jura iubire veșnică profesoarei de teatru și îi promitea că o va lua de soție.

Ulterior, cei doi s-au căsătorit în 2007 în Touquet, în locul în care Brigitte îi spunea „Da” cu 33 de ani în urmă primului ei soţ!

Vezi aici înregistrarea cununiei lor civileINAPOI LA PRIMA PAGINA