Imaginile cu Harrison Ford salvând o femeie dintr-un accident l-au transformat în erou

Citeste tot despre:

, ,

Actorul  Harrison Ford (75) este din nou în atenția publică. Ei bine, spre deosebire de ultima escapadă a starului, care a fost implicat într-un incident aviatic, făcând o gravă eroare atunci când a vrut să aterizeze pe aeroportul John Wayne, acum Harrison Ford este din nou implicat într-o poveste desprinsă parcă din scenariul unui film de acțiune.

De data aceasta nu a mai fost victimă, ci erou, căci s-a aflat la momentul și locul potrivit. Legendarul actor a sărit în ajutorul unei femei care suferise un accident, în timp ce se afla duminică pe autostrada din Santa Paula, California.

Șoferița se îndrepta spre est pe California State Route 126, în Ventura, la nord de Los Angeles, în momentul în care vehicului pe care îl conducea, de culoare gri, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. Norocul ei că Ford era printre șoferii care circulau în spatele mașinii ei, așa că a sărit imediati pentru a o ajuta. Potrivit autorităților, femeia a suferit doar răni minore și a fost transportată la un spital local. Actorul a fost surprins în momentul în care s-a dat jos din mașina personală pentru a-i da o mână de ajutor femeii accidentate. 

Avionul cu care actorul s-a prăbușit.

El știe mai bine ca oricine cum este să fii rănit într-un accicent, căci în luna februarie era implicat într-un incident aviatic, iar în 2015 s-a prăbușit cu avionul pe un teren de golf din Mar Vista, la vest de Los Angeles, în California, suferind multiple leziuni craniene şi fracturi.

Foto: Arhiva OK!, TMZINAPOI LA PRIMA PAGINA