Iman a publicat o fotografie rară cu fiica ei și a regretatului David Bowie. Cu cine seamănă adolescenta?

Așchia nu sare departe de trunchi! Fiica adolescentă a modelului Iman cu cântărețul David Bowie seamănă perfect cu celebra ei mamă!

David și Iman, în 2011

Au dus o viață extrem de retrasă, motiv pentru care adolescenta Alexandria Zahra Jones, fiica celor două vedete, este necunoscută publicului larg. Ei bine, fanii internauți ai modelului Iman, dar și a regretatului David Bowie, au avut ocazia de a vedea o fotografie rară cu aceasta, făcută publică chiar de mama sa.

Iman (62) a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie cu fiica sa, adolescenta pe care o alintă ”Lexi Jones”. ”Regina inimii mele, Lexi Jones la 17 ani”, este descrierea care a însoțit inedita fotografie, menită să marcheze împlinirea celor 17 ani ai acesteia.

Alexandria Jones

Văzând fotografia respectivă nu putem spune decât că adolescenta este la fel de frumoasă și de exotică precum mama sa, fostul model Iman.

David și micuța Lexie, de-abia născută aici

Amintim că Alexandria avea doar 15 pe când tatăl său, regretatul muzician David Bowie, a pierdut lupta cu cancerul. Alexandra are un frate vitreg din partea tatălui său, provenit din mariajul cu Angie Bowie, pe nume Duncan Jones, și o soră vitregă din partea mamei sale, pe nume Zulekha Haywood, rezultată din mariajul cu Spencer Haywood.

foto: Instagram, arhivă OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA