Iman: interviu special, despre Bowie, chiar înainte de moartea lui

Citeste tot despre:

,

Ce i-a ţinut împreună vreme de 24 de ani, într-una dintre cele mai longevive, dar şi controversate mariaje din lumea celebrităţilor?

Iman şi David Bowie au fost căsătoriţi aproape un sfert de secol.
Iman şi David Bowie au fost căsătoriţi aproape un sfert de secol.

Iman şi-a deschis inima într-un interviu realizat pentru emisiunea lui Oprah Winfrey. Filmat chiar cu puţin timp înainte de pierdea soţului David Bowie, interviul este, astfel, unul special, fiind transmis acum pe canalul lui Oprah, OWN. „La ora 3 plec de la birou şi devin soţie 100%”, spune Iman, explicând, astfel, într-o singură frază unul dintre secretele longevităţii mariajului ei. Cei doi s-au căsătorit la Lausanne, în aprilie 1992 – iar din dragostea lor s-a născut fiica lor Alexandria, azi în vârstă de 15 ani.

„Când suntem acasă, ne lăsăm la uşă ego-ul celebrităţii. Suntem doar David şi Iman. În plus, cred că secretul unui mariaj de durată este, în primul rând, timingul. Trebuie să te afli la momentul potrivit în viaţa ta, când să-ţi doreşti cu adevărat o relaţie permanentă, care să devină prioritatea ta nr. 1. Dacă pentru tine în acel moment e mai importantă cariera, nu te căsători şi nu face copii, fiindcă va exista un tribut de plătit”, a spus Iman.

„Ştiu că noi, femeile, vrem să avem totul, dar nu putem avea totul în acelaşi timp. Deci dedică-te acelui lucru care reprezintă, într-adevăr, prioritatea ta. Ca să nu mai spun că, pentru a avea o relaţie, nici măcar nu trebuie să te măriţi. De ce trebuie să te măriţi, până la urmă?!”, a mai spus ea. „Oamenii mă întreabă adesea dacă îi dau sfaturi legat de cum să se îmbrace soţului meu… Pe bune?! Cum să fac asta?! Vorbim de David Bowie. El e MODA!” Într-adevăr! Iar David nu se va demoda niciodată!

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA