Iman și fiica sa s-au tatuat în memoria lui David Bowie. Cum arată desenele de pe pielea lor!

Citeste tot despre:

,

Pe 8 ianuarie s-au împlinit doi ani de la moartea cântărețului David Bowie, iar văduva sa, iubitoarea Iman, i-a adus încă un omagiu celui care i-a fost soț timp de 24 de ani, până în trista zi a decesului artistului.

Manechinul în vârstă de 62 de ani și fiica de 17 ani, Alexandria Zahra Jones, au făcut un gest minunat de care Bowie ar fi fost mândru. Iman a luat cu asalt Instagramul pentru a împărtăși cu prietenii virtuali cea mai nouă experiență a sa și a fiicei Alexandria, în memoria lui David.

Cele două și-au fotografiat primele tatuaje dedicate regretatului soț, respectiv, tată. Imaginile arată tatuajul lui Lexi cu o lună decorată și cuvântul Daddy (tati)„, desen realizat pe mână și glezna lui Iman cu un tatuaj cuțit. Iman a distribuit aceste două fotografii însoțite de descrierea  „Vei fi întotdeauna parte din noi. 10 ianuarie #BowieForever #EverAndEver”.

My favorite love story is ours! #BowieForever #ForeverAndEver

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

Iman și David au fost împreună din 1990 până când cântărețul a murit din cauza cancerului la ficat în ianuarie 2016. La prima comemorare a morții lui Bowie, anul trecut, Iman a încărcat o fotografie a unui curcubeu, fotografie realizată în ziua în care David a murit.

Foto: InstagramINAPOI LA PRIMA PAGINA