Imediat după divorț! Nicolas Cage, surprins la o întâlnire amoroasă!

Nu are prea mult timp de pierdut! Nici bine nu s-a pronunțat divorțul, că celebrul actor s-a și ”consolat” în brațele altei femei.

Nicolas
Surprins de paparazzi cu o altă femeie, în ziua în care s-a aflat că divorțează

Zilele trecute, la Hollywood, s-a aflat că Nicolas Cage și Alice Kim au decis să pună punct mariajului lor de 11 ani. Ei bine, în aceeași zi în care această veste a devenit publică, într-un colț al Los Angelesului, Nicolas Cage era fotografiat sărutându-se de mama focului cu o altă femeie.

Celebrul actor a fost surprins de paparazzi pe când lua masa în restaurantul japonez ”Asanebo”. La masă era acompaniat de tânără femeie, brunetă, cu care era extrem de afectuos. Cei doi au petrecut în respectivul local timp de câteva ore, după care au plecat împreună, cu aceeași mașină.

Așadar, se pare că Nicolas Cage și-a refăcut viața amoroasă destul de repede.

foto partenere
Ea e femeia cu care acesta a fost văzut sărutându-se

De altfel, Nicolas este despărțit de soția sa tocmai din luna ianuarie a acestui an, așa că, cel mai probabil, relația cu femeia misterioasă datează de ceva timp, nicidecum de câteva seri, dată fiind și apropierea dintre ei, surprinsă în imagini de către paparazzi.

VENICE, ITALY - AUGUST 30:  Actor Nicolas Cage and his wife Alice Kim Cage attend the 'Joe' Premiere during The 70th Venice International Film Festival at Palazzo Del Cinema on August 30, 2013 in Venice, Italy.  (Photo by Ian Gavan/Getty Images)
Nicolas și Alice, femeia cu care actorul a fost căsătorit timp de 11 ani

În imagini, femeia respectivă poartă un kimono, ceea ce ne dă de bănuit c-ar avea origini străine, precum și fosta soție a actorului, Kim, care era din Coreea.

foto: captură TMZ, gettyINAPOI LA PRIMA PAGINA