În `90 făcea furori în ”The Bodyguard”, dar cum arată acum Kevin Costner (63)?

E unul dintre cei mai prestigioși actori de la Hollywood, având în palamaresul său două Oscaruri câștigate, trei Globuri de Aur, două premii Screen Actors Guild și un Emmy. Cele mai notabile roluri sunt cele din ”The Bodyguard” (1992), în care apărea alături de regretata Whitney Houston, sau cel din ”Dansând cu lupii”, pentru care a câștigat două statuete Oscar.

Kevin Costner și Whitney Houston, în ”The Bodyguard”

Dar ce mai face în prezent actorul? Ei bine, Kevin Costner a ajuns la venerabila vârstă de 63 de ani și este la fel de activ pe plan actoricesc ca întotdeauna. Filmează în prezent la serialul ”Yellowstone”, unde îl joacă pe John Dutton, dar și la pelicula ”The Highwaymen”, unde intră în pielea personajului Frank Hamer.

Prezent. Așa arată acum Kevin Costner

Ieri, actorul a fost văzut mergând spre platourile de filmare ale emisiunii moderată de Jimmy Kimmel, pentru a discuta, cel mai probabil, despre cele mai recente proiecte cinematografice. Am avut, așadar, și noi ocazia să-l vedem pe simpaticul actor și să constatăm că cei 63 de ani nu și-au pus amprenta prea tare pe look-ul acestuia. E drept, a mai luat câteva kilograme în greutate, iar părul din ce în ce mai rar îl fac să nu mai semene cu  ”bodyguardul  sexy” din 1992, însă Kevin Costner e la fel șarmant ca întotdeauna.

Cu câteva kilograme în plu

Amintim că celebrul actor e căsătorit din 2004 cu model și designerul de genți Christine Baumgartner, cu care are și trei copii. Actorul mai are alți patru copii, cu două femei diferite, una dintre ele fiind soția de 16 ani, Cindy Costner.

Kevin Costner și actuala soție, Christine Baumgartner


INAPOI LA PRIMA PAGINA