În cifre! Curiozități despre Kanye West

Descoperă numerele din viața celui mai controversat artist hip-hop din prezent.

PARIS, FRANCE - SEPTEMBER 24:  Kanye West arrives at Dries Van Noten Fashion Show during Paris Fashion Week, Womenswear SS 2015 on September 24, 2014 in Paris, France.  (Photo by Jacopo Raule/GC Images)

145 mil. $                    

Prenumele Kanye înseamnă „Unicul“ în swahili și, la cum îl știm, o crede cu adevărat! Cu toate că nu gândește de două ori înainte de-a da replica, este unul dintre cei mai respectați și talentați producători și artiști rap din lume, cât și un brand fashion vândut ca pâinea caldă, așa că nu ne mirăm că averea sa crește vertiginos.

21 Grammys

Are atât de multe trofee, dar nu etalate în living! Chiar nevasta lui, Kim Kardashian, povestea că cele 21 de statuete erau puse alandala în spălătorie ori în sertarele cu șosete, înainte să le aranjeze ea într-unul dintre birouri, pe motiv că soțul ei e prea modest.

10 ani

În clasa a cincea, rapperul de 38 de ani a locuit un an în China, cu mama sa, Donda. Aceasta a lucrat ca profesoară de engleză la Universitatea Nanjing, iar el, deși avea doar 10 ani, a învățat repede să se „vândă“, cerând frigărui de oaie copiilor care voiau să-l vadă făcând breakdance!

1 job

Kanye a trebuit să lucreze în telemarketing, o vreme, pentru a-i plăti mamei sale chiria de 200$, după ce-a lăsat facultatea pentru muzică. Asta l-a inspirat, însă, să debuteze chiar cu cel mai de succes album al său: The College Dropout.   

Anul 2002

through_the_wire - anul 2002

După un accident rutier aproape fatal, a fost operat pentru a-i insera o tijă metalică în bărbie, după trei fracturi de maxilar. Chiar și în spital, Kanye a început să fredoneze ceea ce avea să devină primul hit, Through the Wire. La două săptămâni distanță, înregistra cântecul, cu maxilarul încă prins într-o proteză din croșete din sârme. Auch!

250.000 copii

Atât l-a diferențiat de rivalul său, 50 Cent, în 2007, după ce-au lansat fiecare un album în aceeași săptămână. Fifty l-a provocat pe Kanye promițându-i că se retrage din muzică dacă e depășit la numărul de copii vândute. Cu toate că a fost depășit, după cum vedem, nu și-a ținut promisiunea.

500 dolari

Colecțiile sale Yeezus sunt sold out din primele zile, deși prețurile sunt ridicol de scumpe. Cei mai populari sunt adidașii Yeezy Duck Boots, la 500$ perechea. Următoarele în top: bomber jacket de 3250$, trening de 570$, pulovăr de lână de 1690$, șort de 415$…INAPOI LA PRIMA PAGINA