În copilărie era rățușca urâtă, iar acum e fotomodel!

Are una dintre cele mai fotografiate fețe din lume, însă în copilărie fotomodelul nu era tocmai mândră de chipul său. Kendall Jenner, căci despre ea era vorba, a povestit despre frustările legate de aspectul său.

Kendall Jenner Steps Out In New York City
Acum are un chip perfect

Sora mai mică a lui Kim Kardashian și-a deschis sufletul și a vorbit despre problemele de ten cu care s-a luptat ca adolescență. Kendall Jenner, care acum defilează pentru cele mai renumite case de modă, a recunoscut că la 14 – 15 nu avea încredere în sine deloc, căci avea mari probleme cu acneea.

Fotomodelul de 19 ani a declarat pentru site-ul kendallj.com că era atât de frustrată de problemele pe care le avea cu tenul, încât dorea să evite contactul cu lumea. ”Am avut o acnee acută pe când eram mică, îmi amintesc atât de bine. (…) Am început să am probleme cu tenul încât din clasa a 9-a. ”.

kendall jenner
Kendall Jenner s-a luptat cu frustările cu care se luptă oricare alt adolescent

Kendall recunoaște că era un lucru absolut normal, care se întâmpla tuturor fetelor de vârsta ei, cu toate că la acea vreme considera că este cel mai grav lucru care i se putea întâmpla. ”Cred că am avut acnee doar pentru că eram la vârsta adolescenței. Însă, pe atunci, încrederea în mine era la pământ. (…) Nici măcar nu puteam să mă uit la oameni atunci când vorbeau cu mine. Mă simțeam ca după altă planetă. Când vorbeam, îmi acopeream fața cu mâna.”, povestește întristată Kendall Jenner.

Fotomodelul mai povestește și faptul că cele care au ajutat-o să depășească acest moment au fost surorile ei mai mari, Kim, Khloe și Kourtney.INAPOI LA PRIMA PAGINA