În mijlocul bătăliei pentru custodie, Rocco și-a jignit mama

În timp ce Madonna încearcă din răsputeri să câștige custodia fiului său Rocco Ritchie, acesta își manifestă disprețul față de mama sa prin intermediul rețelele de socializare.

Madonna-Stockholm-tribut-atentat-Paris
Madonna, afectată de faptul că fiul său nu mai locuiește cu ea

Sătul de lupta dintre părinții săi, și poate sătul de ieșirile exagerate ale mamei sale, Rocco s-a folosit de contul său de Instagram pentru a ”exprima” ce simte el față de celebra artistă.

Astfel, Rocco s-a descris pe sine, pe Instagram ca fiind ”fiul unei cățele”, gestul fiind privit, evident, drept o critică la adresa mamei sale, potrivit Telegraph.

Adolescentul de 15 ani a fost până acum o prezență discretă pe rețelele de socializare. În luna ianuarie, acesta și-a șters contul de Instagram, pentru ca acum să revină în atenția urmăritorilor lui cu noi postări.

10 August 2015 - New York, New York- David Ciccone Ritchie, Guy Ritchie, Rocco Ritchie and Jacqui Ainsley. "The Man From U.N.C.L.E."  New York Premiere. Photo Credit: Mario Santoro/AdMedia
David Ciccone Ritchie, Guy Ritchie, Rocco Ritchie și Jacqui Ainsley.

Duminică dimineaţă, contul a fost schimbat într-unul privat, astfel încât numai fanii care primesc aprobare pot vedea postările sale, iar cuvintele care au stârnit comentarii au fost schimbate în Lol (prescurtarea pentru „laugh out loud” adică „râd în hohote”). Poza de profil a fost schimbată de asemenea de la fotografia cu Rocoo, la imaginea unui robot.

Un apropiat al Madonnei a povestit pentru Daily Mail: „Dacă acesta este noul său cont atunci comentarii de tipul acelora arată că se află într-o situaţie delicată şi subliniază faptul că are nevoie de sprijinul ambilor săi părinţi. Dacă este vorba de o glumă făcută de unul dintre prietenii săi arată faptul că această neînţelegere a intrat în atenţia publică. Pentru Madonna este o dovadă că relaţia lor trebuie reconsolidată cât mai curând.” Potrivit surselor, Madonna va fi prezentă în Marea Britanie, marţi, pentru a se întâlni cu fiul său după prima oară de la Crăciun.

Vedeta în vârstă de 57 de ani şi Ritchie, regizorul britanic de filme, sunt implicaţi într-o dispută legală privind custodia lui Rocco care durează de patru luni.

Luna trecută, un judecător al Instanţei Supreme din Londra a somat fostul cuplu să ajungă la o înţelegere şi să se concentreze pe ceea ce a mai rămas din copilăria lui Rocco.

foto: Hepta / arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA