În plină glorie, Jennifer Lawrence vrea o pauză de la actorie. Ce a determinat-o să ia această decizie!

Are numai 27 de ani și o carieră în plină ascensiune, însă frumoasa Jennifer Lawrence deja se gândește să ia o pauză de la actorie. Este în mijlocul unui turneu de promovare al noul său film „Mother!” și a marcat o serie de apariții interesante pe la festivalurile de film, însă într-un nou interviu publicat joi, actrița dezvăluie planurile sale de viitor. Vrea să ia o pauză de la actorie și, în glumă, a spus că va face oale de lut în timpul liber. Ce a determinat-o să ia această decizie?

Legat de o vacanță prelungită în care să uite de muncă, Jennifer a declarat: „Iau o pauză. Nu am nimic stabilit pentru următorii doi ani.” Cu toate acestea, actrița câștigătoare de Oscar  nu crede că va putea să stea chiar atât de mult departe de pasiunea sa, spunându-i moderatorului emisiunii Today Show: „Ne vedem în șase luni”. Discuția despre o pauză vine după ce jurnalista Savannah Guthrie a subliniat faptul că Jennifer face filme în fiecare an din 2010 și nu se oprește deloc.

Cea mai recentă apariție a actriței, alături de iubitul său cu 21 de ani mai în vârstă, regizorul Darren Aronofsky .

Acum Jennifer promovează filmul de groază „Mother!” în care joacă rolul principal, film în care este colegă de platou cu Javier Barden și cu Michelle Pfeiffer.

Foto: Today Show, Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA