Înainte să fie actor, Jason Statham era campion la sărituri în apă. Iată-l într-o competiție!

Toți îl știu pe Jason Statham drept unul dintre cei mai buni actori de la Hollywood. L-am urmărit în pelicule precum ”Death Race”, ”Crank” ori ”Fast & Furious” și nimeni nu s-ar fi gândit că Jason ar fi avut și alte veleități în afara actoriei.

Jason Statham, la 22 de ani

Ei bine, un video din 1990 contrazice această idee, arătându-ni-l pe Jason într-o competiție din cadrul Jocurilor Commonwealth, executând sărituri în apă de la 10, 3 ori 1 metru înălțime. Pe atunci, Jason avea doar 22 de ani și făcea parte din echipa națională de înot a Marii Britanii.

Executa sărituri în apă

Potrivit unor documente mai vechi, Jason Statham a făcut parte din echipa de înot timp de 12 ani și totul a început cu pasiunea lui pentru scufundări. Obișnuia să se antreneze zi de zi,  pentru a-și perfecționa tehnicile de scufundare.

Această pasiune l-a adus și-n fața reflectoarelor, casele de modă mari remarcându-i figura atletică. În scurt timp, Jason Statham a devenit model pentru Tommy Hilfinger, Griffin și Levis. Lucrând cu agenția  de modele French Connection, Jason l-a întâlnit pe regizorul britanic Guy Ritchie, fostul soț al Madonnei, care pe atunci căuta un artist stradal pentru un proiect cinematografic. Acesta a reprezentat debutul actoricesc al lui Jason Statham.

Pentru primul rol, cel din thrillerul ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels”, Jason Statham a primit 6,937 de dolari. După aceasta a urmat a doua colaborare cu Guy Ritchie, pentru pelicula ”Snatch”, în anul 2000. Filmul acesta l-a adus în atenția tuturor, mai ales că juca alături de actori populari precum Brad Pitt, Benicio del Toro și Dennis Farina. Acest proiect i-a umplut buzunarele cu 20.000 de dolari, aproape triplu față de primul câștig.

Jason Statham (50)

foto: arhivă

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA