Încă sunt împreună! Cum au apărut Jennifer Lawrence și Darren Aronofsky?

În urmă cu câteva săptămâni, gurile rele de la Hollywood îi dădeau despărțiți. Iată, însă, că, de fapt, cei doi formează în continuare un cuplu și că, anul acesta, sunt hotărâți să-și trăiască relația fără restricții.

darren-jennifer-lawrence
Au apărut, din nou, împreună în public.

Darren și Jennifer au fost zăriți de paparazzi, luni, pe când se plimbau pe străzile din New York, semn că nu se mai feresc de privirile curioase din jur. Cei doi păreau relaxați și, la un moment dat, Darren a luat-o de braț pe Jennifer, demonstrând astfel tuturor că relația lor e la fel de puternica precum acum câteva luni.

De altfel, cei doi au apărut, în public, împreună și-n urmă cu câteva zile, pe când au ieșit să-l plimbe pe Pippi, cățelul actriței, într-un parc din Manhattan.

Sperăm, așadar, că relația lor va fi una puternică și că va trece peste barierele puse de viața la Hollywood. Amintim că Darren Aronofsky și Jennifer Lawrence și-au început relația amoroasă după ce regizorul a ales-o pe Jen drept actriță principală în filmul ”Mother”, regizat de el în urmă cu câteva luni, care va avea premiera anul acesta.

Darren are un băiețel în vârstă de zece ani, pe nume Henry, cu fosta lui parteneră de viață, actrița Rachel Weisz. Jen, în schimb, nu are niciun copil și nici vreo relație amoroasă, notabilă, anterioară.

foto: captură DailyMail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA