Încă un caz de cancer în familia lui Celine Dion!

Citeste tot despre:

, ,

Veste tristă pentru artista în vârstă de 48 de ani. Încă un membru din familia lui Celine Dion a fost diagnosticat cu cancer, după ce soțul și fratele ei s-au stins din viață la începutul acestui an.

Celine Dion leaves the Royal Monceau palace hotel in Paris, France, on July !8, 2016. Photo by ABACAPRESS.COM
Un alt membru al familiei sale a fost diagnosticat cu cancer

Nici bine nu s-a împăcat cu ideea că fratele și soțul ei nu mai sunt, că artista a primit o nouă lovitură. Cumnatul ei, soțul surorii Liette, pe nume Guy Poirier, a fost diagnosticat cu cancer.

Chiar artista a fost cea care a vorbit despre acest eveniment nefericit din viața ei. În declarația respectivă, acordată revistei Echos Vedettes, Celine a mărturisit că Guy este tratat în clinica Maison Adheman-Dion, un centru care a fost denumit după tatăl lui Celine, care, de asemenea, a murit din cauza cancerului de oase, în 2003. Din păcate, nu sunt multe speranțe nici în cazul lui Guy, cancerul acestuia răspândindu-se deja la plămâni, creier și oase.

Și o altă soră de-a lui Celine a vorbit despre suferința cumnatului: ”Cumnatul meu e încă conștient. Sora mea mai mică, Liette, este cu el și e foarte puternică. Oamenii din clinica Maison sunt niște îngeri și au grijă mare de el”, a declarat Claudette pentru ”Toronto Sun”.

Amintim că aceasta nu este prima tragedie prin care trece Liette, sora lui Celine. În mai 1993, fiica ei de 16 ani a murit din cauza fibrozei chistice (secreții mucoase ale organismului au consistență crescută, sunt uscate și aderente). Karine, căci așa se numea adolscenta, a decedat în brațele mătușii sale, Celine.INAPOI LA PRIMA PAGINA