Încep să cadă capetele! Un alt actor de Oscar, acuzat de abuz la Hollywood

O cunoscută jurnalistă de televiziune din America, pe numele ei Heather Unruh, face o acuzație șocantă legată de unul dintre cei mai premiați actori de la Hollywood, și anume starul din House of Cards, Kevin Spacey.

Deși acuzațiile împotriva acestuia nu au fost confirmate de autorități, fosta prezentatoare de știri a postat pe contul ei de Twitter o fotografie cu actorul în cauză, pe care l-a acuzat că a abuzat de o persoană apropiată ei.

Zvonurile legate de Spacey circulă de mult

Heather Unruh susține că, deși întâmplarea este mai veche, ieșirea ei se datorează recentului scandal sexual de la Hollywood care îl are în centru pe Harvey Weinstein și care i-a dat curaj.

Este timpul ca piesele de domino să cadă, adaugă aceasta pe contul ei social.

„Zvonuri legate de acest actor circulă de mulți ani. Mulți oameni fac acuzații după ceea ce s-a întâmplat cu Weinstein. Dar nicio așa zisă victimă a acestui bărbat nu a vorbit până acum în mod public”, a declarat o sursă citată de tabloidul The Sun. Zvonurile legate de Spacey susțin că acesta, homosexual sub acoperire, ar fi destul de agresiv sexual cu tinerii atrăgători pe care îi cunoaște în diferite ocazii.

Tot pe contul ei de Twitter, Heather Unruh încurajează să se facă o investigație și în cazul lui Spacey, la fel cum s-a întâmplat cu mogulul filmelor.INAPOI LA PRIMA PAGINA