Incredibil de frumoasă! Angelina Jolie, apariții publice pentru a-și promova noul film!

De când așteptam acest moment! Acela în care Angelina va reveni în lumina reflectoarelor, demonstrându-le tuturor că frumusețea ei este neștirbită și că viața ei continuă și fără Brad Pitt în ea!

angelina-jolie
La fel de frumoasă ca-ntotdeauna! captură: DailyMail.co.uk

Angelina Jolie a avut două apariții publice recente, prin care și-a promovat noua peliculă, intitulată  „First They Killed My Father”, un film care spune povestea unei supraviețuitoare a genocidului din Cambodgia, care și-a pierdut ambii părinți în masacrele organizate de khmerii roșii.

Prima apariție publică a avut loc sâmbătă, 18 februarie, când Angie, alături de cei șase copii ai săi, au luat parte la o conferință de presă, în care s-a discutat despre această peliculă și despre ce-nseamnă ea pentru actriță și pentru fiul ei adoptiv, Maddox. „Am vrut să spun această poveste prin ochii unui copil, să arăt frumusețea acestei țări și să înțeleg prin ce au trecut și părinții biologici ai lui Maddox. Nu e numai povestea lui Loung, este și povestea unei țări întregi.”, a declarat Angelina în timpul conferinței.

La această conferință, Angelina a optat pentru un outfit all-back foarte elegant, dar și foarte sexy, compus dintr-o bluză semi-transparentă și o pereche de pantaloni palazzo. Și deși în ultimii ani am tot văzut-o îmbrăcată în negru, această ținută avea un aer fresh. A ajutat, desigur, și faptul că actrița și-a coafat părul diferit și și-a pus în evidență chipul luminos. Cea de-a doua apariție fashion a actriței a fost cea de la vizionarea filmului, ce a avut loc în templul Angkor Wat, la care au luat parte și regele Cambodgiei, Norodom Sihamoni, mama acestuia, Norodom Monineath, dar și alți oficial ai guvernului cambodgian, potrivit DailyMail.

La acest eveniment, Angelina a îmbrăcat o superbă rochie confecționată dintr-un șifon roz, care i-a pus în evidență silueta alungită. Cu spatele gol și cu părul strâns în coc, apariția Angelinei de ieri seară ne-a adus aminte de evenimentele de odinioară, în care Angie era regina covorul roșu. Mda, actrița de 41 de ani este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy mămici de la Hollywood.

Vedeți aici și aici mai multe fotografii de la cele două aparițiile ale actriței!INAPOI LA PRIMA PAGINA