Incredibil! Fata lui Kurt Cobain divorțează după 6 luni!

Frumoasa fiică rebelă a celebrului rock icon și-a lui Courtney Love nu se va cuminți prea devreme. Căci, după nici 6 luni de căsnicie cu soțul ei, Isaiah Silva, Frances Bean Cobain intentează divorț. 

Tânăra de numai 23 de ani, singurul copil al lui Kurt Cobain cu Courtney Love, s-a căsătorit, pentru prima oară, în secret cu Isaiah, în vârstă de 31 de ani, în septembrie anul trecut. Din păcate, potrivit surselor TMZ, cuplul s-a despărțit definitiv. În documentele legale obținute de aceste surse, Frances este dispusă să-i plătească pensie alimentară soțului ei, doar pentru a divorța mai repede. Vorbim de o pensie alimentară preluată din fabuloase avere a tatălui ei decedat, în valoare de 450 milioane de dolari!

Frances Bean și Isaiah sunt împreună de 5 ani

Frances și Isaiah erau împreună deja de 5 ani când s-au căsătorit în secret la începutul toamnei trecute, ceremonia fiind atât de bine ascunsă, că nici mama ei, Courtney, nu a fost invitată la nuntă. “Frances a invitat doar câțiva prieteni la petrecere, apoi a sunat-o pe mama ei ca să-I dea vestea”, a spus o sursă citată de The Mirror. “Courtney e tristă, pentru că n-a fost alături de fata ei, dar înțelege că Frances e independentă și o lasă în pace. Plus că Isaiah e băiat de treabă”, a continuat sursa.

Frances Bean are 23 de ani
Frances Bean are 23 de ani

Culmea, vestea divorțului a survenit la două zile de când am văzut-o pe Frances alături de mama ei, la un eveniment monden unde au sărbătorit Femeile în Spațiul Creativ, din Londra. O apariție rară mamă-fiică, dat  fiind trecutul lor tumultuos. Relația dintre cele două a fost una dificilă de-a lungul anilor, poate și pentru că au caractere dificile. Sperăm ca împăcarea dintre mamă și fiică să fie de lungă durată, iar divorțul să fie doar o provocare a vieții.

Frances și mama ei, Courtney
Frances și mama ei, Courtney

FOTO Getty Images și HeptaINAPOI LA PRIMA PAGINA